«Δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον Γιώργο Τσαλίκη»

Γιώργος Τσαλίκης

"Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν λίγο επικριτικός κι εριστικός από το σπίτι χωρίς να υπάρχει λόγος."

Στην κάμερα του Ευτυχείτε παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Κεχαγιάς κι ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με τον Γιώργο Τσαλίκη, που προοριζόταν να παρουσιάσει το Big Brother, αλλά απάντησε κι για το αν είναι σε σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να μονάσω, ούτε είμαι ερημίτης. Πήγα στην Μύκονο για δουλειές μου και πάντα επιλέγω την παρέα μου να είναι, όπως μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για αυτό. Περνάμε καλά κι είναι όλα μια χαρά.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην συνέχεια απάντησε και για τον Γιώργο Τσαλίκη και το Big Brother: «Δεν έχω επαφές με κανένα παίκτη του Big Brother. Έχω κάνει delete και δεν ασχολούμαι με τους άλλους. Πάμε παρακάτω. Δεν επιλέγω να κρατώ δίπλα μου ανθρώπους, που δεν μου ταιριάζουν. Ο τρόπος που, ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίαζε στο παιχνίδι, δεν μου άρεσε καθόλου και δεν τον έχω σε εκτίμηση προσωπικά γιατί τον έχω δει πως σχολίαζε και για εμένα. Δεν μου άρεσε αυτό. Ήταν λίγο επικριτικός κι εριστικός από το σπίτι χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο καθένας από το σπίτι μπορεί να λέει ότι θέλει».