«Δεν έχω νευρική ανορεξία! Είναι επιλογή μου να είμαι αδύνατη»

Σοφία Βόσσου

«Το 1994 είχα κάνει διαμερισματοποίηση στομάχου».

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Σοφία Βόσσου, η οποία απάντησε και τα τις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

«Είναι επιλογή μου να είμαι αδύνατη. Πασχίζω τόσα χρόνια να αδυνατίσω, έχω κάνει χειρουργείο, τα πάντα… Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφτηκε, γελάω πλέον. Όταν κανείς αφελώς γράφει ή ηθελημένα, δεν ξέρω, γράφεις κάτι τέτοιο, όταν είσαι σωστός δημοσιογράφος, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου… Βλέπεις ότι έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, έχει μαθήματα, τρέχει δεξιά και αριστερά, ποιος άρρωστος; Που;

Το γεγονός ότι πέρασα μια γαστρεντερίτιδα και με ταλαιπώρησε μια εβδομάδα, δεν σημαίνει ότι είμαι ανορεξική. Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!