Δεν έχω λόγια: Για πρώτη φορά παίκτρια διεκδικεί το έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Η Αγγελίνα αποφασίζει να ρισκάρει για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού! Δείτε μόνο στο zappIT τη στιγμή της μεγάλης απόφασης!

Κάθε βράδυ στις 21:00 οι παίκτες παίρνουν τα μικρόφωνα και αναμετρώνται στους στίχους γνωστών τραγουδιών με τον Γιώργο Καπουτζίδη να δίνει το σήμα για να ξεκινήσει η μουσική και η διασκέδαση. Χθες η Αγγελίνα αναμετρήθηκε με τη Στέλλα και κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Απόψε θα τραγουδήσει απέναντι στον Αλέξη και από ότι θα δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί από το τηλεπαιχνίδι, η μνήμη της θα τη βοηθήσει να φτάσει όχι μόνο ξανά στον τελικό, αλλά να διεκδικήσει και το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή10.000 ευρώ!

Ο τελικός γύρος περιλαμβάνει ένα τραγούδι του οποίου τους στίχους καλείται να τραγουδήσει ο παίκτης. Μαζεύει χρήματα ανάλογα με τις λέξεις που βρίσκει σωστά. Η Αγγελίνα έχει ήδη κερδίσει 1000 ευρώ από το χθεσινό επεισόδιο και απόψε θα βρει αρκετές λέξεις ώστε να φτάσει τα 5.000 ευρώ και να βρεθεί στο μεγάλο δίλημμα: είτε να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ με κίνδυνο να τα χάσει όλα, είτε να πάρει τα 5.000 που έχει ήδη φτάσει με τους στίχους της. Κι ενώ κανεις θα περίμενε να παίξει στα σίγουρα, εκείνη ρισκάρει και γίνεται η πρώτη παίκτρια στο παιχνίδι που φτάνει να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι…θα καταφέρει να τραγουδήσει σωστά το τραγούδι ή θα τα χάσει όλα; Αυτό θα το δούμε απόψε στις 21:00…