«Δεν έχω κλείσει για την επόμενη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό»

Το Τατουάζ

"Χάρηκα που θα σταματήσει το Τατουάζ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Ντάνο".

«Χάρηκα που θα σταματήσει φέτος το Τατουάζ, με την έννοια ότι είναι καλύτερα που τελειώνει τώρα. Εγώ πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερο να κρατήσει δύο χρόνια, καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν στο pic τους. Πολύ σοφό», δήλωσε η Χρύσα Παπά στη Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Δεν έχω κλείσει για την επόμενη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό. Δεν ισχύει αυτό, δεν έχουμε κάνει κάποια κουβέντα. Αν μου προτείνει, πολύ πιθανό να δουλέψουμε, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, αλλά δεν έχουμε κλείσει κάτι», τόνισε η Χρύσα Παπά, διαψεύδοντας τις φήμες.

Όσο για το πως της φαίνεται που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, η ηθοποιός είπε: «Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί εμπιστεύομαι πολύ τον Αντρέα και το ένστικτό του και ήξερα ότι θα το δουλέψει και δεν θα του ζητηθεί να παίξει δύσκολα πράγματα, παρά του ότι στην πορεία έχει γίνει αυτό. Το ξεκίνησε πολύ μαλακά και για μένα έχει κάνει πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια. Είναι αξιοπρεπέστατος. Δεν συστήνεται ως ηθοποιός σε αυτή τη σειρά και αυτό είναι προς τιμήν του. Αυτό θα ήταν λίγο προκλητικό. Είναι πολύ σεμνός, μου αρέσει που είναι ο Γιώργος στη δουλειά μας και σέβεται πάρα πολύ αυτό που κάνει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…