«Δεν έχω ιδέα αν θα με δείτε στην τηλεόραση, πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1»

ΑΝΤ1

"Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 έναν χρόνο κανονικό και μετά συν ένα που τότε είναι στο χέρι του ΑΝΤ1 τι θέλει να κάνει".

«Θα σε δούμε τηλεοπτικά κάπου;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν έχω ιδέα, πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1. Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 έναν χρόνο κανονικό και μετά συν ένα που τότε είναι στο χέρι του ΑΝΤ1 τι θέλει να κάνει. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα. Για προτάσεις δεν μιλάω ποτέ».

[dfp_ads id=236982]

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε για την κατάσταση που επικρατεί φέτος στην τηλεόραση: «Φέτος δεν πήγε τίποτα καλά στην τηλεόραση από αυτά που παλιά πήγαιναν καλά. Ελάχιστες εκπομπές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι που πήγαν καλά. Οι παλιοί παρουσιαστές που είναι δοκιμασμένοι και αγαπημένοι είχαν τα πόστα τους σε αυτή την τηλεόραση. Τώρα, τι φταίει και τι δεν φταίει είναι μια γενικότερη συζήτηση που δεν γίνεται στο όρθιο. Σίγουρα χρειάζεται να παίξουμε όλοι δυναμικά, οι παλιοί να δώσουν τα φώτα τους, οι νέοι να έρθουν να έχουν τη θέση τους και τις ευκαιρίες τους και να υπάρχει υπομονή από τα κανάλια».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…