«Δεν έχει δείξει η πορεία της Ντορέττας Παπαδημητρίου ότι πρέπει να της δοθούν κι άλλα project»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Μου κάνει εντύπωση η εμμονή να κρατηθεί νούμερο ένα ο Γιώργος Λιάγκας».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πέρασε από κόσκινο τα τηλεοπτικά πρόσωπα μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»… Τι σχολίασε για…

…την Ελένη Μενεγάκη: «Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα σε αυτά που έλεγα πέρυσι. Ότι δηλαδή, αυτό που με ενοχλεί στην συγκεκριμένη εκπομπή, είναι ότι μου δίνεται μια εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή κρίνεται το πάνελ. Η πρώτη δοκιμασία που περνάνε, είναι αν μπορούν να ψυχαγωγήσουν και να κρατήσουν το ενδιαφέρον της ίδιας της βασίλισσας . Τελικά από ότι αποδείχθηκε μετά τα περσινά μέτρια προς κακά νούμερα, όντως το έρημο το πάνελ την πλήρωσε τη νύφη. Αν όμως ξεκινήσει και δούμε κάτι παρόμοιο και τελικά έχει «φαγωθεί» το πάνελ, το οποίο απαρτιζόταν από πολύ καλούς και αγαπημένους συναδέλφους, θα αποδειχθεί αυτό που έλεγα πέρυσι, ότι την πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την Ελένη Μενεγάκη, έχω βαρεθεί αυτό που κάνει.»

[dfp_ads id=236982]

…την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Κι άλλο project στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μου κάνει εντύπωση. Δεν βλέπω η πορεία της να έχει δείξει ότι πρέπει σώνει και καλά να της δοθούν κι άλλα project. Καλά να είναι η κοπέλα. Ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Πολύ εντυπωσιακό. Ηθοποιός. Να επιστρέψει στο θέατρο. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά, ειδικά στο MEGA, μόνο στη θέση της Όλγας Τρέμη δεν είχε δοκιμαστεί.»

…τον Γιώργο Λιάγκα: «Επίσης αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση, είναι η επιμονή και εμμονή, ντε και καλά, να κρατηθεί στην τηλεόραση, όσο πιο νούμερο ένα γίνεται ο Γιώργος Λιάγκας. Σαν κριτής σε ένα τραπέζι δεν μου αρέσει, σαν παρουσιαστής show δεν μου αρέσει. Στα τηλεπαιχνίδια μου άρεσε. Αυτό το το φετινό μου κάνει εντύπωση. Βλέπω ονόματα σημαντικών ανθρώπων, που τους θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχους: τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νικολέττα Ράλλη, που αν μου επιτρέπετε τους θεωρώ καλύτερους στη δουλειά τους όλους αυτούς από ότι τον Γιώργο Λιάγκα στη δουλειά του.»