Demy: «Έμαθα σε παράσταση ότι έχασα τον παππού μου»

Demy

"Μήνες μετά τη Eurovision σκεφτόμον μόνο τι δεν πήγε καλά" αποκαλύπτει η Demy

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε η Demy. Η νεαρή τραγουδίστρια, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στο Mezzo Athens μαζί με τον Ηλία Βρεττό, αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια του παππού της αλλά και την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στη Eurovision.

«Στην τελευταία παράσταση του Priscilla πριν πολλά χρόνια κατά λάθος έμαθα ότι έχασα τον παππού μου. Η οικογένειά μου είχε κάνει τα πάντα για να μην το μάθω, η αδερφή μου προσπάθησε να με πείσει ότι δεν έχει γίνει κάτι» αποκαλύπτει η Demy και συνεχίζει: «Ανέβηκα στη σκηνή και έκανα τα πάντα για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχει συμβεί αυτό που ήξερα ότι έχει συμβεί. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τρίωρο, ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα γιατί ήταν οι δεύτεροι γονείς μου».

Για τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2017 η Demy δηλώνει: «Ακόμα το επεξεργάζομαι και λέω μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα. Ήταν τόσο έντονο ψυχολογικά, που χρειάστηκα ένα διάστημα μηνών για να το αφήσω πίσω. Μέχρι ένα σημείο σκεφτόμουν μόνο τα κακά».

«Μέχρι πρόσφατα δεν είχα δει το βίντεο της εμφάνισής μου. Ήταν τόσο έντονο» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

«Το ότι ήμουν γυναίκα, ευγενική και ξεκίνησα πολύ μικρή έχει υπάρξει εμπόδιο και δυσκολία» παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Demy.