Δέκα πράγματα που θα θέλατε να ξέρετε για το Μες την καλή χαρά

Διαβάστε: όλα όσα δεν ξέρετε και θέλετε να μάθετε για την αγαπημένη σας εκπομπή.

-Το «Μες την καλή χαρά» ξεκίνησε το 2008(-2009) με την Ναταλία Γερμανού, τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Έλενα Παπαβασιλείου, τον Σάββα Πούμπουρα και τον Θάνο Καλλίρη . Η Έλενα και ο Θάνος φεύγουν, ο Θέμης Γεωργαντάς έρχεται την επόμενη τηλεοπτική χρονιά (2009-10). Η σεζόν ωστόσο κλείνει χωρίς τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος έπρεπε να λάβει μέρος στο Dancing with the Stars! Όσο για την Έλενα Παπαβασιλείου όλοι γνωρίζουμε ότι ανέλαβε την πρώτη πρωϊνή ζώνη του καναλιού! Την φετινή σεζόν (2010-11) στην ομάδα προστέθηκαν ο Δημήτρης Λαγιόπουλος και ο Βασίλης Λιάτσος. Σταθερή αξία επίσης και τις τρεις σεζόν ο Παύλος Σταματόπουλος και οι παράξενες ειδήσεις του

-Την εκπομπή έχουν επισκεφτεί σχεδόν όλα τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και φυσικά του ελληνικού πενταγράμμου. Αλλά ακόμα και όσοι δεν έχουν εμφανιστεί στο πλατό έχουν παραχωρήσει συνέντεξη στη Ναταλία. Ανάμεσα τους ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Νότης Σφακιανάκης και πολλοί άλλοι. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα πρώτα του βήματα μέσα από την «Καλή χαρά». 

-Από τα highlight της πρώτης σεζόν… η φωτογραφία του Θάνου Καλλίρη με μαγιό 80’ς. Την δεύτερη σεζόν, στην Πασχαλινή εκπομπή με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και την Λίτσα Γιαγκούση στο πλατό έγινε χαμός… μέχρι που έσπασε και το τραπέζι, ενώ διαφάνηκε για πρώτη φορά η ροπή του Θέμη στο ποτό!

-Tip: Αγαπημένο τραγούδι του Θέμη… «Το πρώτο σου φιλί» που το «κόλλησε» σε όλη την εκπομπή!

-Η εκπομπή έχει πετύχει τρεις εκλογικές αναμετρήσεις! Φυσικά, έχει συμμετάσχει στη ροή του προγράμματος του καναλιού με συνδέσεις και πάντα με την υποστήριξη του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Πάντα υπήρχε δηλαδή ένας ή δύο δημοσιογράφοι στη εκπομπή (συνήθως η Μαρία Νικόλτσιου).

-Από τα αγαπημένα event της εκπομπής  η Eurovision! H δημοσιογραφική ομάδα ξενυχτά – φυσικά με τα απαραίτητες πίτσες! – προκειμένου να ετοιμάσει τα βίντεο από όλα τα τραγούδια και το αφιέρωμα για την πρωϊνή εκπομπή… 

-Must του «Μες την καλή χαρά» η μαγείρισσά της Ιωάννα Τσολομίτη. 

-Η μεγαλύτερη σε διάρκεια εκπομπή ήταν μια 6ώρη Πασχαλινή και η μικρότερη μια… 3ώρη. 

-Η εκπομπή ήταν επίσης από τις πρώτες που παρουσιάσαν θέματα γυνακεία και χρηστικά (όπως π.χ. παρασκευή φυτικών κρεμών). τα οποία στη συνέχεια υιοθέτησαν και άλλες εκπομπές.