Δείτε την τελευταία εκπομπή του Larry King μετά από 25 χρόνια

Βίντεο: Ο αποχαιρετισμός του παρουσιαστή

Ο 77χρονος ανοίγοντας την εκπομπή του είπε «Το ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα κάποτε αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο… » 

Φανερά συγκινημένος υποδέχθηκε τους καλεσμένους του. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τον αποχαιρέτησαν on air ήταν και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger, ο οποίος του είπε πως από εδώ και στο εξής, η συγκεκριμένη μέρα στην Καλιφόρνια, θα είναι αφιερωμένη στον Larry King.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του Larry King:

Επι 25 χρόνια έχει φιλοξενήσει προέδρους, τραγουδιστές και ηθοποιούς. Η τελευταία εκπομπή μεταδόθηκε από το στούντιο του CNN στο Los Angeles.
 
Ο Larry Zeiger γεννήθηκε στο Brooklyn. O πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες τον είχε αποκαλέσει «Larry The King», και από τότε έγινε μία από τις πιο γνωστές φιγούρες της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής έχει τιμηθεί με βραβείο Έμμυ, ενώ έχει πάρει τουλάχιστον 40.000 συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Larry King Live», η οποία ξεκίνησε το 1985 έχει φιλοξενήσει όλους τους προέδρους των Ηνωμένων πολιτειών από τον Gerald Ford  μέχρι τον Barack Obama αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Γιάσερ Αραφάτ, ο μποξέρ Μάικ Τάισον και ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ.