«Δεύτερη μέρα πήγα να μιλήσω στην παραγωγή για να αποχωρήσω οικειοθελώς αλλά με έπεισε να μείνω ο…»

Survivor

Όλα όσα εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Στο περιοδικό Downtown και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]
Στο Twitter έγραφαν ότι ακολουθούσες την τακτική της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Καμία σχέση. Δεν είχα καμία διάθεση να μιμηθώ τον οποιοδήποτε. Δεν έπαιζα τον ρόλο της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Αν είχα πάρει τον ρόλο της Ειρήνης Παπαδοπούλου, θα έπρεπε πρώτα να τα δώσω όλα στα αγωνίσματα, να πάρω μόνο νίκες και μετά να ακολουθήσει η απομόνωση. Άρα αυτό είναι φάουλ. Αυτό που έδειξα δεν ήταν ο χαρακτήρας της Παπαδοπούλου αλλά ο χαρακτήρας της Μάρθας Βούτση. Με έβλεπε η μαμά μου και την τηλεόραση και έλεγε: «Θέε μου, το παιδί μου δεν είναι αυτό; Κάτι του κάνανε. Δεν έχει χιούμορ, δεν γελάει. Δεν θέλω να μείνει μέσα». Δεν με αναγνώριζε και για αυτό δεν με ψήφισε για να μείνω.

Άρα ήσουν εντελώς μόνη σου στο παιχνίδι;

Μέσα στην ομάδα παρατήρησα έναν ανταγωνισμό. Δεν μπορείς να κάνεις με όλους παρέα. Ήμουν πάρα πολύ συνειδητοποιημένη σε αυτό, αλλά πίστευα ότι θα έβρισκα έναν άνθρωπο να έρθει κοντά μου. Ήμουν εκτός παρέας και δεν βρήκα μία γυναίκα να έρθω κοντά. Μόνο ο Θοδωρής και η Βιργινία άκουσαν τους προβληματισμούς μου. Να φανταστείς ότι δεύτερη μέρα πήγα να μιλήσω στην παραγωγή για να αποχωρήσω οικειοθελώς. Αυτός που με έπεισε να μείνω μέσα ήταν ο Θοδωρής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!