«Δεχόμουν bullying γιατί ήμουν ένα διαφορετικό παιδί! Με ξεφωνίζανε με διάφορα επίθετα»

Δημήτρης Παπάζογλου

«Σε έναν του είχα δώσει μία στη μούρη…».

Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά Live” έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για το bullying που είχε δεχτεί ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία.

«Δεχόμουν bullying στο σχολείο γιατί ήμουν ένα διαφορετικό παιδί. Με ξεφωνίζανε με διάφορα επίθετα… Σε έναν του είχα δώσει μία στη μούρη… Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί την παρτενέρ μου, την Όλια Στεφανίδου, αλλά δεν το θέλησα γιατί εκεί θα ήταν bullying», είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν μια γυναίκα που είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, ήταν άρρυθμη. Και όσοι κατηγορούσαν τη Βουγιουκλάκη ότι δεν είχε ταλέντο, ήταν ακριβώς γι’ αυτή την αρρυθμία που είχε. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπήκα μέσα στο δωμάτιο, την είδα από την πόρτα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Αν αυτή τη στιγμή είμαι μπροστά σου και μπορώ να έχω λόγο σε αυτό που ονειρεύτηκα στη ζωή μου, το χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω στον εαυτό μου πρώτα αν έχω προσόντα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!