«Δε μου πολυαρέσουν τα… μικρά του The Voice»

«Θα ήθελα να κερδίσει ο Λευτέρης»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου άφησε επεστρεψε δριμύτερη στα τηλεοπτικά και μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό, σήμερα ήταν καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά», με την ευθύτητα που έχει, δε δίστασε στιγμή να πει την γνώμη της για το χθεσινό live του The Voice και να αποκαλύψει ποιον θεωρεί τον αδικημένο της βραδιάς, ποιον θα ήθελε νικητή του show του ΑΝΤ1, αλλά και γιατί δεν της αρέσουν η Αρετή και ο Γιούρι…

«Από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι είχα ξεχωρίσει δύο. Τον έναν ο φίλος μου ο Αντώνης τον έδιωξε νωρίς, αλλά τον πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Posidonio, οπότε τον βλέπω εκεί. Ήταν ο Χάρης Μωσαΐδης. (Δείτε εδώ το battle του Χάρη Μωσαΐδη με τον Δήμο Μπέκε και την απόφαση του Αντώνη Ρέμου). Για μένα ήταν πολύ άδικο. Εγώ πιστεύω, εντάξει η κοπέλα βέβαια έφυγε χτες, αλλά το The Voice έπρεπε να το κερδίσει η Κατερίνα Λιόλιου μακράν.» είπε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου εξηγώντας στο βίντεο που ακολουθεί τους λόγους που της άρεσε η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη.

Ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως από όσους παραμένουν στο παιχνίδι προτιμά τον Λευτέρη Κιντάτο «Θα ήθελα να κερδίσει ο Λευτέρης γιατί έχει μια λαϊκή φωνή και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλή καριέρα στο λαϊκό τραγούδι. Παιδιά, τα μικρά δε μου πολυαρέσουν εμένα, συγγνώμη γλυκά μου παιδάκια. Για τέτοιο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ γοητευτικά παιδιά, καταλαβαίνω ότι έχουν πάρα πολύ ρέντα στον κόσμο, αλλά δε τα βρίσκω ιδιαίτερα ταλέντα»

Δείτε όσα είπε για το The Voice στο Μες στην καλή χαρά: