Daphne Lawrence για Άννα Βίσση: «Από τον ενθουσιασμό μου το έγραψα μέσα σε 5 λεπτά»

Daphne Lawrence

Η Daphne Lawrence μιλά για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, θυμάται το πέρασμά της από το The Voice και αποκαλύπτει για ποιον τραγουδιστή θα ήθελε να γράψει.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» παραχώρησε η Daphne Lawrence.

Η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, τον τραγουδιστή για τον οποίο θα ήθελε να γράψει στο μέλλον, ενώ περιγράφει και την περίοδο που πέρασε από το The Voice.

«Ξεκίνησα με τη μουσική γύρω στα 5 μου, που ξεκίνησα πιάνο. Και σιγά-σιγά άρχισα να ανακαλύπτω ότι μου αρέσει όλο και περισσότερο, πατούσα μόνη μου νότες, έγραφα παιδικές μελωδίες και στο Δημοτικό άρχισα να γράφω απλά κομμάτια» δηλώνει η Daphne Lawrence.

«Το Voice ήρθε στη ζωή μου στα 17, όπου έδινα Πανελλήνιες και έλεγα στη μαμά μου ότι θέλω να πάω. Όταν άνοιξαν οι αιτήσεις, έρχεται και μου λέει: αν θέλεις να κάνεις το όνειρό σου, κάν’ το, αλλά θα ‘ναι δύσκολο, γιατί δίνεις φέτος» θυμάται η νεαρή τραγουδίστρια.

Πώς προέκυψε η συνεργασία της με την Άννα Βίσση;

«Με την Άννα γνωριστήκαμε, όταν μου έκανε follow back στο Instagram και μου έστειλε μήνυμα με τι ασχολούμαι ακριβώς, αν γράφω μουσική και στίχους και ότι θέλει να δοκιμάσει να γράψουμε κάτι μαζί» αφηγείται η Daphne Lawrence και συμπληρώνει: «Μπήκαμε σε αυτό το στούνιο και ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε το Αίμα χωρίς το δικό μου μέρος. Αφού το γράψαμε, λέει η Άννα: θέλω να βάλω μία κοπέλα να ραπάρει, γράψε τώρα».

«Μέσα σε 5 λεπτά έχω γράψει από τον ενθουσιασμό μου και βγήκε το Αίμα έτσι όπως το ξέρουμε» καταλήγει στην αφήγησή της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Daphne Lawrence εξομολογείται πως παιδικό της όνειρο είναι να γράψει μουσική για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο τραγούδι της που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.