Daphne Lawrence: «Αυτό που προβλήθηκε στο Voice δεν ήμουν εγώ»

Daphne Lawrence

"Λίγο μετά το Voice δεν ήθελα τόσο πλέον να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο. Είχα απογοητευτεί με κάποια πράγματα", εξομολογείται η Daphne Lawrence.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Daphne Lawrence. Η νεαρή τραγουδίστρια, που ξεχώρισε μέσα από την πρόσφατη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, αναφέρθηκε στην εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στο The Voice το 2015 αλλά και την πάλη της με τις κρίσεις πανικού, που την ταλαιπώρησαν.

«Πειραματίζομαι με την εμφάνισή μου. Στο Λύκειο άλλαζα κάθε μέρα μαλλί, έπαιρνα μόνη μου βαφές και ντεκαπάζ. Τα είχα κάνει μωβ, μπλε, πράσινο», δηλώνει η Daphne Lawrence.

«Για το καλοκαίρι έχουμε την περιοδεία με την Άννα Βίσση και θα κάνω και κάποια δικά μου live. Την αγαπώ πολύ. Στο «Αίμα» ήρθε η Άννα στο στούντιο, μας το έδειξε έτσι όπως ήταν και ξεκινήσαμε να κάνουμε μόνο τη μουσική παραγωγή», περιγράφει στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια.

«Μετά σιγά-σιγά λέει: μήπως να βάλω και μία κοπέλα να ραπάρει λίγο; Έγραψα το κουπλέ μέσα σε 10 λεπτά από τον ενθουσιασμό μου και βγήκε το κομμάτι έτσι όπως το ξέρουμε», καταλήγει η Daphne Lawrence.

Τι θυμάται από την εμπειρία που της άφησε το The Voice;

«Λίγο μετά το Voice δεν ήθελα τόσο πλέον να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο. Ήθελα να τραγουδάω στο δωμάτιο, να γράφω στο δωμάτιο και να τα κάνω όλα για μένα. Είχα απογοητευτεί με κάποια πράγματα, ένιωθα ότι δεν ήμουν εγώ ακριβώς αυτή που προβλήθηκε στην τηλεόραση. Ήθελα λίγο να κάνω το δικό μου στυλ», εξομολογείται η Daphne Lawrence.

«Όταν πιέζομαι πάρα πολύ, είμαι οριακά να πάθω κρίση πανικού. Έχω πάθει αρκετές. Έχανα την επαφή με το περιβάλλον, δεν ανέπνεα καλά. Ευτυχώς δεν έχω πλέον τόσες κρίσεις», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Daphne Lawrence.