Δάνης Κατρανίδης: Ο λόγος που είπε «όχι» στο Dancing with the stars

Δάνης Κατρανίδης

Η κουβέντα με τον Γιάννη Λάτσιο για το show χορού του ΑΝΤ1.

Ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει από τον Γιάννη Λάτσιο για να λάβει μέρος στο show χορού του ΑΝΤ1. Αν και η συμμετοχή του θα είχε πολύ ενδιαφέρον, ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να αρνηθεί την πρόταση…

[dfp_ads id=236982]

«Η πρόταση για το Dancing with the stars δεν έγινε φέτος. Πήγαμε, μιλήσαμε τα είπαμε φιλικότατα και ωραία. Έχω και μια άλλη σχέση με τον ΑΝΤ1 βέβαια, από ιδρύσεως, λόγω της φοβερής φυσιογνωμίας του Μίνωα Κυριακού, στον οποίο χρωστάμε όλοι πολλά και υπήρχε και ένας συναισθηματικός δεσμός με το κανάλι και υπάρχει. Του εξήγησα ότι ο χρόνος καταρχήν δεν μου το επέτρεπε, από την άλλη μεριά ήταν και με αφορμή κάποια μιούζικαλ.

Θεώρησα ότι είναι ένας στίβος που είναι καλό να βγαίνουν οι νεότερες γενιές. Να συστήνονται, να συναγωνίζονται και αυτό πηγαίνει και λίγο πιο μπροστά τα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου δηλαδή, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Μπορεί και να μην μπορούσα, αυτό αποδεικνύεται στην πράξη. Η τέχνη του χορού, η τέχνη της υποκριτικής είναι εφαρμοσμένες τέχνες. Δεν περιγράφονται. Άσε τα το χορέψω έτσι… Δεν έγινε. Δεν θέλησα να πάρω μέρος για αυτούς τους λόγους και μόνο», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.