Dancing With The Stars: Όλα όσα θα δούμε στον ημιτελικό!

Μοναδικές χορευτικές εκπλήξεις φέρνει για τους τηλεθεατές ο ημιτελικός του DANCING WITH THE STARS III την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

 Στην πρώτη τους εμφάνιση, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν freestyle, ακολουθώντας τις μελωδίες γνωστών Musical. Στη δεύτερη, ο Ηλίας Βρεττός χορεύει Rumba, ενώ η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύουν Quickstep.

Guest σε αυτό το Live είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος θα δώσει τη δική του χορευτική νότα στον ημιτελικό με μια χορογραφία… έκπληξη! Ακόμα, ο Αργύρης Αγγέλου θα αφήσει για λίγο το green room για να μας παρουσιάσει ένα special act γεμάτο τραγούδι και χορό.

Ενώ, ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με περισσότερους από 50 χορευτές της Σχολής του, θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από την εντυπωσιακή παράσταση «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ», που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas.

Μοναδικά happenings που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται στο show, λαμπεροί guests και εντυπωσιακές χορογραφίες, σας δίνουν ραντεβού την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00, σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό!

Διαβάστε ακόμα

Ο Νίκος Αναδιώτης αποχώρησε από το «Dancing with the stars»

Αγχωμένοι οι αστέρες του «Dancing» για τον προημιτελικό

Αποκλειστικό: Τραυματίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη στις πρόβες για το «Dancing» – Δε θα χορέψει σήμερα