Dancing with the Stars: Αποχώρησε η Μαρία Ηλιάκη!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 9ο live του DWTS!

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Dancing with the Stars μετά από μία βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έναν μαραθώνιο swing. Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο show χορού του ΑΝΤ1 είναι πλέον μόνο επτά. Η παρουσιάστρια έμεινε τελευταία μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο που είναι πια παλιός γνώριμος σε αυτή τη θέση μιας και οι βαθμολογίες του τουλάχιστον από την κριτική επιτροπή κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπόρεσε με το μαγικό της ραβδί να κερδίσει περισσότερες ψήφους από το κοινό και έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του DWTS.
//www.youtube.com/embed/COFNoJGsx2c

23:38
Ο χριστουγεννιάτικος χορευτικός μαραθώνιος ξεκινά και όλοι οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν στη σκηνή για να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς του swing. Η σειρά αποχώρησης των ζευγαριών από το παρκέ είναι: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μαρία Ηλιάκη, Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά. Μετά την αναγκαία ανάσα οι δύο φιναλίστ Χρήστος Σπανός και Μορφούλα Ντώνα συνεχίζουν σε μία μονομαχία που αναδεικνύει σε νικητή τον Χρήστο Σπανό και του χαρίζει 5 επιπλέον βαθμούς και περνά στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης με 48.
//www.youtube.com/embed/uHKZzrtoHXQ

Η κατάταξη των διαγωνιζομένων με βάση τις βαθμολογίες των κριτών…

23:11 Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φόρεσε τις πυτζάμες του, η παρτενέρ του τα σέξι εσώρουχα της και το ζευγάρι κέρδισε 41 βαθμούς από τους κριτές με τη χορογραφία τους στο «Merry Christmas i don’t want to fight tonight».

//www.youtube.com/embed/p_ncmx_fmrI

22:50 Η Μορφούλα Ντώνα αγγίζει το απόλυτο με το «Mary, did you know». 50 βαθμοί! Οι κριτές για πρώτη φορά δίνουν όλοι από δέκα βαθμούς αφού όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η Γκαλένα Βελίκοβα, δεν χόρταιναν να τη βλέπουν…

//www.youtube.com/embed/jf4zSsLaFfY

22:37 Η Μαρία Ηλιάκη με το μαγικό της ραβδί μεταμόρφωσε τον παρτενέρ της αλλά δεν κατάφερε να πάρει 9. Αντιθέτως ο Γιάννης Λάτσιος τη βαθμολόγησε με 7 και έτσι για το «Christmas Time» συγκέντρωσε 39 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/TM-zxfa09ng

22:14 Ο Χρήστος Σπανός μπορεί να άκουσε μερικές παρατηρήσεις από τον Γιάννη Λάτσιο για τη χορογραφία στο «Come on Christmas», ωστόσο στο τέλος έλαβε 43 βαθμούς και το σχόλιο της Γκαλένα Βελίκοβα πως είναι ο… «πιο γλυκός χιονάνθρωπος του κόσμου»!

//www.youtube.com/embed/vTMmEoAsSvg

22:03
Η Νικολέττα Καρρά με τη χορογραφία αλά Σταχτομπούτα στο «So this is Christmas» κλέβει τις εντυπώσεις και 45 βαθμούς από την επιτροπή.

//www.youtube.com/embed/1zd9DImlk0g

21:39 «Φέτος τα Χριστούγεννα» χόρεψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και το λάθος στη χορογραφία δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές που της έδωσαν 40 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/hdoLegTowXk

21:27 Ο Φάνης Λαμπρόπουλος με το Feliz Navidad αποσπά μόλις 32 βαθμούς από τους κριτές που δε δείχνουν ενθουσιασμό…

//www.youtube.com/embed/NnVwhlagOJg 
21:16 Η Νίκη Κάρτσωνα ξεκινά το χριστουγεννιάτικον επεισόδιο με το «Rocking Around the Christmas Tree» και οι κριτές την ανταμείβουν με 43 βαθμούς!

//www.youtube.com/embed/j9RUnrmpRpQ 


21:05
Η Δούκισσα Νομικού φορώντας μια τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος με κόκκινες λεπτομέρειες μας καλοσωρίζει στη βραδιά.

21.01 Το show του ΑΝΤ1 ξεκινά με μια εντυπωσιακή έναρξη…

Το Dancing φέρνει απόψε τα Χριστούγεννα με τις πιο γιορτινές free style χορογραφίες και στη συνέχεια όλα τα ζευγάρια θα ανέβουν ταυτόχρονα πάνω στη σκηνή και θα διαγωνιστούν στον χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο. Φέτος για πρώτη φορά οι stars θα χορέψουν swing με ζωντανή ορχήστρα. Το ζευγάρι που θα κερδίσει τη δοκιμασία θα πάρει 5 επιπλέον βαθμούς που θα προστεθούν στη συνολική βαθμολογία των κριτών. Τι θα συμβεί απόψε στο παρκέ του show χορού του ΑΝΤ1;

Επιμέλεια: Λία Παππά