Dancing with the stars: Σοβαρός τραυματισμός του Αλμπέρτο Εσκενάζυ!

Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα καταφέρει να χορέψει στο live του Dancing with the stars την Παρασκευή!

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ είναι από τις εκπλήξεις του φετινού Dancing with the Stars. Ο γοητευτικός ηθοποιός συμμετέχει στο DWTS 6 έπειτα από πολλές κρούσεις που του είχαν γίνει μέσα στα χρόνια από το show χορού. Ο ίδιος δείχνει να το διασκεδάζει πολύ στα live της Παρασκευής δίνοντας το 100%. Ένας όμως τραυματισμός φαίνεται πως μπορεί να του κοστίζει την εμφάνιση του στο 3ο live του show. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο συνδιαγωνιζόμενος του Κώστας Τσουρός στο Πρωινό, ο ηθοποιός υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει με τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να συμμετέχει στο αυριανό live.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έχει ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του. Προσπαθεί. Εγώ έμαθα ότι γενικότερα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο.

DWTS 6: Η Ευαγγελία Αραβανή χόρεψε με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ!

Προσπαθεί όμως για να είναι έτοιμος για το αυριανό live. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει τελικά αύριο να χορέψει. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μπορέσει να χορέψει αύριο. Προσπαθεί και με την φυσικοθεραπεία που μας κάνουν γιατί υπάρχει ομάδα υποστήριξης από πίσω. Ο ίδιος θέλει να είναι αύριο στο Dancing with the stars, αλλά δεν ξέρουμε.»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Ο σεισμός του ’81 και το ασυνήθιστο όνομα του!
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!