Dancing with the stars: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κέρδισε ασυλία για το επόμενο live! Σκαρφάλωσε στο τραπέζι και φίλησε τον Λιάγκα

Dancing with the stars

Ποιες ήταν οι βαθμολογίες τις βραδιάς του 10ου live του Dancing with the stars;

Οκτώ ζευγάρια διαγωνίστηκαν στο παρκέ του Dancing with the stars στο 10ο live χωρίς άγχος αυτή τη φορά, αφού η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Και αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή. Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, ένα από τα ζευγάρια, εκείνο που θα ήταν πρώτο στην τελική βαθμολογία από κριτές και κοινό, θα κέρδιζε ασυλία για το επόμενο live. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που κέρδισε ασυλία αφού το αργεντίνικο τάνγκο της ενθουσίασε κριτές και κοινό. Ενθουσιάστηκε και η ίδια και σκαρφάλωσε στο τραπέζι των κριτών και φίλησε τον Γιώργο Λιάγκα!

Αναλυτικότερα στο 10ο live, τα αστέρια του Dancing with the stars εκτός από τη χορογραφία της εβδομάδας συνέχισαν τις ομαδικές χορογραφίες, σε δυάδες αυτή τη φορά και διαγωνίστηκαν στο cha cha (cha cha challenge). Οι δυάδες που διαγωνίστηκαν ήταν: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης, Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης, Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός.

Η βαθμολογία των κριτών:

Η Μαρία Κορινθίου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία  και πήραν 4 βαθμούς επιπλέον ο καθένας. Η βαθμολογία μετά την ομαδική χορογραφία:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Dancing with the stars!