Dancing with the stars: Αποχώρησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Η Μάγκυ Χαραλάμπίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε μόλις στην δεύτερη εβδομάδα της στο show χορού του ΑΝΤ1.

Δεν πρόλαβε να εγκληματιστεί στην σκηνή του Dancing with the stars και αποχώρησε! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ήταν η νέα παίκτρια που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στο DWTS, ωστόσο λίγο ο τραυματισμός της, λίγο τα χιλιόμετρα που είχαν γράψει οι αντίπαλοι της στο παρκέ, η χορογραφία που παρουσίασε και συμμετείχε και ο σύντροφος της συγκέντρωσε μόλις 32 βαθμούς και το κοινό φαίνεται να συμφώνησε.

Τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία στο 8ο live του Dancing with the stars ήταν αυτά της Μαρίας Κορινθίου και της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία από τους κριτές:

«Νιώθω συγκινημένη. Επίσης νιώθω μια πολύ όμορφη και γλυκιά αγωνία. Τα χέρια μου είναι ιδρωμένα. Είχα να το νιώσω πολύ καιρό αυτό. Μου άρεσε όλη αυτή η δοκιμασία. Ακόμα και το γεγονός ότι ήταν τόσο έντονη και λίγο ίσως άδικη γιατί έπρεπε να τρέξω να προλάβω τους υπόλοιπους. Εντάξει, δεν γίνεται αυτό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά όμως νιώθω τυχερή που έγινε και έτσι όπως έγινε, γιατί πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Οπότε δεν με στεναχωρεί», δήλωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!