Δανάη Στράτου: Ο αποτυχημένος γάμος και οι τρεις… γνωριμίες με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Δανάη Στράτου

"Η πρώτη φορά ήταν γύρω στο 2003, μέσω μιας κοινής φίλης πήγαμε σε ένα μπαρ και αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Τότε ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι..."

«Ένας αποτυχημένος γάμος. Τι δεν πήγε καλά στον πρώτο γάμο;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την καλεσμένη του, Δανάη Στράτου. Εκείνη απάντησε:

«Αυτό νομίζω είναι φαινόμενο της εποχής. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένο, κάποια ρήξη, απλά υπάρχει μια αλλαγή πορείας ας το πούμε, που κάποια στιγμή απομακρύνεσαι γιατί αλλάζουν τα ενδιαφέροντα, τα κοινά πράγματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Όταν ήμουν 24 που γνώρισα τον πρώτο μου άντρα υπήρχε η αγάπη και όλα αυτά τα πράγματα που είναι σίγουρα σωστοί λόγοι για να παντρευτεί κανείς, αλλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν. Ήταν 14 χρόνια ο γάμος κι έχουμε 2 παιδιά. Έχουμε καλή σχέση και για τα παιδιά μας».

Για την γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η Δανάη Στράτου αποκάλυψε: «Με τον Γιάνη γνωριστήκαμε δύο-τρεις φορές πριν γίνουμε ζευγάρι. Η πρώτη φορά ήταν γύρω στο 2003, μέσω μιας κοινής φίλης πήγαμε σε ένα μπαρ και αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Τότε ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, ούτε το σκεφτήκαμε. Μετά είχαμε βγει ως ζευγάρια σε μια μεγάλη παρέα 15 ατόμων. Εκείνος με τη γυναίκα του κι εγώ με τον άντρα μου, αλλά έτυχε και είχαμε κάτσει δίπλα με τον Γιάνη και μιλούσαμε τρεισήμισι ώρες -κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι, ούτε κι εμείς είχαμε σκεφτεί πραγματικά κάτι. Αργότερα, έναν χρόνο αφού είχα χωρίσει κι εκείνος είχε χωρίσει, βρεθήκαμε ξανά κι εκείνη τη στιγμή φούντωσε…».

Η Δανάη Στράτου εξομολογήθηκε πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.