Δανάη Παππά: «Μπορεί να είναι κάτι απαίσιο αλλά αν είναι σωστό το μάρκετινγκ μπορεί να το πάρουν όλοι»

Δανάη Παππά

"Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα, θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη" ανέφερε η Δανάη Παππά.

Στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» κάθισε το πρωί της Τετάρτης η Δανάη Παππά. Η δημοφιλής ηθοποιός η οποία εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με την παρασκευή κεριών, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Νομίζω ότι υπήρχε κάπου μέσα μου το πάθος για τα κεριά. Λέω σε κάποια φάση, μέσα στην καραντίνα, τι είναι αυτό που ανάβω και έψαχνα τα συστατικά, τι βάζουν μέσα και λέω αυτά που ανάβω δεν είναι και τόσο καλά. Είπα γιατί να μην κάνω τα δικά μου να ξέρω τι έχουν μέσα με τα αρώματα που θέλω και είπα θα κάνω μια τέτοια εταιρία».

Η ίδια περιέγραψε πώς προέκυψε το όνομα της εταιρίας της, Ensay Candles.

«Ασχολούμαι και με αυτό, φέτος η σεζόν είναι γεμάτη. Ξεφεύγει το μυαλό μου όταν ασχολούμαι με τα κεριά, νέες μυρωδιές, αρώματα, χρώματα ξεφεύγω από τη ρουτίνα με τα γυρίσματα και αυτά».

Το θέατρο
Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Για μια Ζωή» στο θέατρο «Πειραιώς 131».

«Στο θέατρο έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα. Φέτος η σεζόν είναι τεράστια, τελειώνουμε τέλος Απριλίου. (…) Δεν ήξερα καθόλου τι με περιμένει, νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο. Όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει δεν έχεις κάποιον φόβο. (…) Είναι απίστευτο το πόση ενέργεια παίρνεις με τον κόσμο από κάτω. Μετά για να αποσυμφορηθεί αυτό θέλει χρόνο. Δε με φόβισε τόσο όσο με ενθουσίασε».

Η ίδια δήλωσε και φαν της τηλεόρασης. «Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση».

Σχετικά με το κατά πόσο ένα δυνατό προφίλ στα social media επηρεάζει τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται ένας ηθοποιός, λέει:

«Το μάρκετινγκ είναι πολύ ενεργό, μπορεί να είναι κάτι απαίσιο αλλά αν είναι σωστό το μάρκετινγκ μπορεί να το πάρουν όλοι. (…) Είναι συνδυασμός πραγμάτων, δεν είναι μόνο αυτό».

Για την προσωπική της ζωή
Αναφερομένη στην προσωπική της ζωή, τονίζει η ισορροπία στην σχέση με τον σύντροφό της έρχεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Σίγουρα την εξισορροπεί. Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα, θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη. Εγώ μπορεί να θέλω κάτι πάρα πολύ και μετά πάω να το συζητήσω και μου λέει κάτι και λέω αυτό δεν το σκέφτηκα».

Η ίδια συμπληρώνει πως: «Με την έκθεση τα πηγαίνω καλά, θέλω και εγώ να γνωρίσω τους ανθρώπους που θέλουν να με γνωρίσουν. Άμα δε σου αρέσουν οι άνθρωποι και δε θες την επικοινωνία και δε θες να σε τρελαίνουν, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο».