Δανάη Παππά: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο που αρχικά θα έπαιρνε στον Σασμό

Δανάη Παππά

"Κάναμε και για τις δύο ηρωίδες κάστινγκ και τελικά ήμουν η Θεοδώρα" αποκαλύπτει η Δανάη Παππά.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Δανάη Παππά, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Σασμού» αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία που σημειώνει τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια όσο και την αρχή του ταξιδιού στο καθημερινό σίριαλ.

Ειδικότερα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα φτάσω μέχρι εδώ και πάντα πήγαινα λίγο όπως με πήγαινε η κάθε μέρα. Προσπαθούσα να μην κάνω τρελά όνειρα και να τα βάζω όλα σε πρόγραμμα γιατί τελικά ποτέ δεν πετυχαίνουν. Πάντα γίνεται κάτι άλλο, που μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο, αυτό νομίζω ότι με έφερε και μέχρι εδώ πέρα».

«Πολλές φορές αφού τελειώσει κάτι λέω «αχ, τι ωραία που ήτανε». Μου συμβαίνει αρκετές φορές αυτό και προσπαθώ κάπως, γυρνώντας στο σπίτι κάθε βράδυ, να κάθομαι στο κρεβάτι και να σκέφτομαι όσα έκανα σήμερα. Γιατί είμαι χαρούμενη; Τι θα ήθελα να αλλάξω; Αυτό νομίζω ότι βοηθάει για να ξεκινάς την επόμενη ημέρα με πιο καθαρό μυαλό και πιο συγκεντρωμένα».

«Είναι φανταστικό το ταξίδι του Σασμού! Κάπως δέσαμε τόσο πολύ όλοι μαζί και αυτό το κάστινγκ που έγινε σε αυτή τη σειρά ήταν μαγικό. Δηλαδή όλοι ταιριάξαμε. Στην αρχή είχα κάνει κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης και όταν πήγα, με είδε ο σκηνοθέτης και μου λέει «εσύ είσαι η Θεοδώρα». Ακόμα δεν ήξερα πως ήθελαν να κινηθούν με αυτόν τον ρόλο και πόσο παρόμοιος θα είναι με το βιβλίο, οπότε κάναμε και για τις δύο ηρωίδες κάστινγκ και τελικά ήμουν η Θεοδώρα» πρόσθεσε, ακόμα, η Δανάη Παππά στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.