Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ; Τι λέει η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ»;

Δανάη Παππά

Οι ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ και ο μεγάλος της φόβος.

Η 21χρονη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day. Η Δανάη Παππά μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα και αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τις ερωτικές σκηνές, αλλά και ποιος είναι ο μεγάλος της φόβος…

«Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή με τις ερωτικές σκηνές. Μου έλεγε πρόσεχε. Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι τον παππού και τη γιαγιά, μην γίνει κάτι, μην πούνε κάτι, μην πει οτιδήποτε ο παππούς, τον έχω κορώνα στο κεφάλι. Θέλω να είμαι όσο πιο σωστή μπορώ απέναντι τους.

[dfp_ads id=236982]

Το κομμάτι των ερωτικών σκηνών είναι δύσκολο γιατί είναι άβολο άμα δεν ξέρεις πως γίνεται. Γιατί εσύ πιστεύεις, κι ο καθένας, ότι είναι όντως μια ερωτική σκηνή. Δεν γίνεται έτσι. Είναι τελείως διαφορετικό το κλίμα και πιο χιουμοριστικό καμιά φορά. Μπορεί να σκέφτεσαι αν έχεις λόγια, αν σε πιάνει το φως, την κάμερα. Δεν σκέφτεσαι ούτε για ένα δευτερόλεπτο το ερωτικό της υπόθεσης», επισήμανε η Δανάη Παππά.

Τι απάντησε όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πως όλος ο κόσμος συζητάει για το αν είναι και στην πραγματικότητα ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

«Το συζητάει και πολύ καλά κάνει, γιατί είναι πολύ ωραίο που πείθουμε σαν ζευγάρι. Δηλαδή που πείθει το τηλεοπτικό ζευγάρι. Δεν είμαστε στην πραγματικότητα μαζί. Είμαστε φίλοι πολύ καλοί, αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή έχουμε διαφορετικές ζωές τελείως. Εγώ είμαι Αθήνα, εκείνος είναι Κύπρο.»