Δανάη Μπάρκα: Οι αλλαγές στο «Πάμε Δανάη» και η… σχέση με τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα

"Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάτι να ειπωθεί" απαντά η Δανάη Μπάρκα!

Την Δανάη Μπάρκα έξω από τα στούντιο του MEGA «συνέλαβε» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα». Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τις αλλαγές που έρχονται στην καθημερινή, πρωινή της εκπομπή αλλά και τις φήμες που την θέλουν σε φλερτ με τον συνεργάτη της, Απόστολο Ρουβά.

«Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι στην εκπομπή. Μεγαλώνουμε, γιατί ήμασταν με μια ανάσα στα γρήγορα! Αλλαγή θεματολογία δεν νομίζω ότι θα υπάρξει γιατί ήδη συζητάμε για πράγματα τις επικαιρότητας όταν υπάρχει λόγος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. » Νομίζω απλά ότι, επειδή θα έχουμε περισσότερη ώρα και κάπως πρέπει να την γεμίσουμε, θα μπουν περισσότερα πράγματα».

«Σίγουρα θα μπουν παιχνίδια τα οποία, κάποια, έχουμε ετοιμάσει από το καλοκαίρι. Εννοώ πως τα είχαμε σαν plan b στην περίπτωση που θα έχουμε χρόνο. Φαντάζομαι πως θα ανοίξει και η γκάμα της επικαιρότητας για να έχουμε να λέμε» πρόσθεσε η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα σημείωσε πως «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όλοι. Είναι η αρχή και όλα θέλουν τον χρόνο τους. Εμείς ευτυχώς έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή πολύ».

«Με τον Απόστολο έχουμε μαγειρικές και πολλή αγάπη γιατί είμαστε πολύ φίλοι. Καταλαβαίνω όσα γράφονται και λογικό είναι όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνέχεια μαζί. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάτι να ειπωθεί αλλά, επειδή εγώ είμαι σε μια σχέση, καταλαβαίνω ότι είναι και πολύ οξύμωρο όλο αυτό».

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε να δούμε το ανανεωμένο «Πάμε Δανάη» στη συχνότητα του MEGA…