Δανάη Μπάρκα: «Ο άνθρωπος σου είναι εκεί με άλλον άνθρωπο… μου είπαν και το επιβεβαίωσα»

Δανάη Μπάρκα

"Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκοίρη" υπογράμμισε η Δανάη Μπάρκα.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα του «Πάμε Δανάη» με αφορμή την συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια περί απιστίας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μοιραστεί πως έχει ανακαλύψει στο παρελθόν ψέματα που της είχε πει σύντροφος της.

«Μου έχει συμβεί να βρω, να ανακαλύψω πράγματα και να με πάρουν να μου πουν «αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος σου είναι εκεί και είναι με άλλον άνθρωπο» και εγώ να τον πάρω, να του πω «που είσαι;» και να μου απαντήσει «είμαι στον φίλο μου». «Είναι στην Κυψέλη, τώρα» μου είπαν ενώ εγώ ήξερα ότι ο άνθρωπος μου είναι στο Νέο Ηράκλειο. Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο και δεν απαντήθηκε».

«Αφού μετά το επιβεβαίωσα, γιατί αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκοίρη, δεν έφυγα. Το συζήτησα και έδωσα ευκαιρία, μια και δυο… Κατάλαβα τους λόγους που έγινε η συνάντηση και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, κατάλαβα τους λόγους που έπρεπε να ιδωθεί με αυτόν τον άνθρωπο και είπα: «να σου πω, μπορεί αντίστοιχα και εσύ κάτι να είχες κρύψει ή σε άλλη περίπτωση να ήθελες να σώσεις μια κατάσταση». Έτσι, έδωσα την ευκαιρία».

«Τώρα, όμως, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Άξιζε τον κόπο, όλες οι ευκαιρίες αξίζουν τον κόπο, ακόμα και αν δεν έχει λειτουργήσει το μετά, αξίζει γιατί κάτι μαθαίνεις. Κάτι παίρνεις. Δηλαδή εμένα η υπομονή μου τότε ένιωσα ότι καλλιεργήθηκε πάρα πολύ. Μου έκανε καλό εμένα, δεν ξέρω αν έκανε καλό στη σχέση.» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.