Δανάη Μπάρκα: «Με ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά μου, την αυτοπεποίθησή μου και αν η εκπομπή θα πάει σαββατοκύριακο»

Δανάη Μπάρκα

«Δεν λέω ότι με ενοχλούν αυτές οι ερωτήσεις, καθόλου, και είναι πολύ λογικό, όταν η μαμά σου είναι μια τόσο διάσημη γυναίκα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τις ερωτήσεις στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που της κάνουν τα τελευταία χρόνια.

«Όπως απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις που μας γίνονται εδώ και δέκα χρόνια οι ίδιες και απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Εμένα μου γίνονται πολύ συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Μία κλασική ερώτηση είναι η μαμά μου, μία κλασική ερώτηση είναι η αυτοπεποίθησή μου, μία κλασική ερώτηση είναι αν θα πάει η εκπομπή σαββατοκύριακο.

Είναι τρεις ερωτήσεις που η μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μου γίνεται συχνά και οι υπόλοιπες, για την αυτοπεποίθησή μου και τη μαμά μου μου γίνονται επίσης χρόνια», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Δεν λέω ότι με ενοχλούν αυτές οι ερωτήσεις, καθόλου, και είναι πολύ λογικό, όταν η μαμά σου είναι μια τόσο διάσημη γυναίκα. Δεν το λέω δεικτικά, απλά εννοώ ότι όπως απαντάς πάντα».