Δανάη Μπάρκα: «Και να ‘ρθω στο ατελιέ σου δεν θα βρω νούμερο» – Άγγελος Μπράτης: «Ζεις σε λάθος εποχή»

Δανάη Μπάρκα

"Πιστεύεις ότι η μόδα θα έπρεπε να έχει όλους τους σωματότυπους και να δείχνει τα πάντα; Εγώ δεν το πιστεύω".

Μία στιχομυθία γεμάτη νόημα είχαν μεταξύ τους η Δανάη Μπάρκα και ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA και στο ξεκίνημα της συνέντευξης δέχθηκε μία παρατήρηση από την οικοδέσποινα σχετικά με τα μεγέθη των ρούχων που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα.

«Και να ‘ρθω στο ατελιέ σου, δεν θα βρω νούμερο, Άγγελε. Είναι μία μεγάλη συζήτηση που κάνω με κάθε σχεδιαστή που γνωρίζω, μου αρέσει και τον θαυμάζω», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με τον Άγγελο Μπράτη να της απαντά: «Κακώς. Γιατί να μη βρεις; Και θα βρούμε και θα φτιάξουμε κάτι επάνω σου».

Δ.Μ: Γιατί να φτιάξουμε κάτι επάνω μου και να μην υπάρχει νούμερο για όλα εμάς τα κορίτσια;

Α.Μ: Υπάρχει σε μένα, ποιος σου το είπε;

Δ.Μ: Στο e-shop δεν υπάρχει, μπήκα.

Α.Μ: Του e-shop δεν είναι αυτή η δουλειά του.

Δ.Μ: Και ποια είναι η δουλειά του e-shop;

«Η δουλειά του είναι να σου δείξει μερικά πράγματα για να καταλάβεις το στυλ και να δεις και πόσο κάνουν. Και μετά έρχεσαι στο ατελιέ και βρίσκεις τα πάντα», απάντησε ο Άγγελος Μπράτης.

«Αν εγώ όμως μπω στο e-shop και δω ένα συγκεκριμένο στυλ σε ένα συγκεκριμένο σώμα, πώς θα το φανταστώ επάνω μου; Δεν θα πρέπει να μου ανοίγει μία πορτούλα και να μου λέει: κοίτα το και έτσι», τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

«Πιστεύεις ότι η μόδα θα έπρεπε να έχει όλους τους σωματότυπους και να δείχνει τα πάντα; Εγώ δεν το πιστεύω, γιατί κανένας δεν αγοράζει αυτό που είναι αλλά το ιδανικό που θα ήθελε να είναι. Εσένα το πρόβλημά σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα αλλά ότι ζεις σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση, θα ήσουν το είδωλο», είπε κλείνοντας το θέμα ο Άγγελος Μπράτης, με τη Δανάη Μπάρκα να ενθουσιάζεται με το σχόλιο.