Δανάη Μπάρκα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν: «Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε το story»

Δανάη Μπάρκα

Το άγνωστο περιστατικό από τα τελευταία γενέθλια της παρουσιάστριας.

Ένα περιστατικό από τα τελευταία της γενέθλια θέλησε να μοιραστεί η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της το πρωινό της Παρασκευής (8/3). Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν, οι οποίοι την είχαν επισκεφθεί στο πάρτι της υπό τον… φόβο των παπαράτσι και των αδιάκριτων βλεμμάτων.

«Πειράζω την Ευρυδίκη και λέω τον Γρηγόρη «κολλητό». Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε και το story. Στα γενέθλιά μου τον Νοέμβρη είχαν έρθει μαζί και νομίζω ότι ήταν από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με κόσμο», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα γενέθλια του συντρόφου της.

«Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό είναι προστατευμένο και όντως ποτέ δεν μαθεύτηκε ή δεν βγήκε κάτι προς τα έξω από τη στιγμή που πρόσεχαν κι εκείνοι», τόνισε η παρουσιάστρια στον αέρα του MEGA.

«Οπότε με το που έρχεται η Ευρυδίκη, μου λέει: ήρθα με τον Γρηγόρη. Της λέω «μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος». Πηγαίνω και του λέω: άκου, κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ. Για να τον «λύσω» λίγο. Οπότε από τότε πηγαίνω και τη ρωτάω: Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;», περιέγραψε με χιούμορ στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση των συνεργατών της στράφηκε στην επαγγελματική ιδιότητα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Δανάη Μπάρκα προτίμησε να ζητήσει από εκείνους να προχωρήσουν, ώστε να μην αναστατώσουν περαιτέρω το ζευγάρι, λέγοντας: «Για να μην του ταράξουμε όμως την ψυχική υγεία, ούτε αυτουνού ούτε της Ευρυδίκης, ας αλλάξουμε θέμα. Χρόνια πολλά να του ευχηθούμε και πάμε παρακάτω».