Δανάη Μπάρκα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Γενναίο που παίρνει ο ίδιος την ευθύνη»

Δανάη Μπάρκα

"Έριξε το βάρος στον εαυτό του" πρόσθεσε και η Δέσποινα Καμπούρη στο MEGA.

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου και τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Όλγας Τρέμη αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα, το πρωινό της Πέμπτης, με την τηλεοπτική της παρέα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχάρη έμμεσα τον παρουσιαστή για την αναγνώριση της δικής του ευθύνης.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραία, απάντησε ο άνθρωπος. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και θέλω να πω είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο στο ότι δεν είναι καμία σχέση παράνομη. Τίποτα δεν είναι παράνομο, αλίμονο, απλώς δεν είναι το ίδιο αν κάποιος θέλει να μιλήσει δημόσια για μια σχέση χωρίς τη συναίνεση του άλλου. Έχει όμως απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει, ότι δεν είναι κάτι κακό. Κακό είναι αν εκθέσεις κάτι το οποίο δεν το θέλει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα εγώ το βρίσκω πολύ γενναίο το ότι λέει «ναι, παίρνω την ευθύνη» γιατί δεν το κάνουν οι άνθρωποι. Συνήθως υπεκφεύγουν».

«Έριξε το βάρος στον εαυτό του και είπε πως «ήταν δική μου αφέλεια». Πολύ σημαντικό είναι το ότι δεν κατηγορεί τον δημοσιογράφο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που το κάνει ο Ανδρέας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Δέσποινα Καμπούρη.

«Εγώ σκέφτομαι και το εξής. Δηλαδή εμένα όταν μου παίρνουν συνέντευξη και αρχίζω να λέω «καλά, είμαι πολύ κουρασμένη γιατί χθες έγινε αυτό», μου λέει κάποιος ότι έχει ξεκινήσει να γράφει η ηχογράφηση. Άραγε εκεί, πως μπορεί να έγινε;» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του ψυχαγωγικού της μαγκαζίνο στο MEGA.