Δανάη Μπάρκα για Αναδιώτη: «Ένα παιδί που δεν μπορεί να αγαπήσει άνθρωπο του αντίθετου φύλου, μπορεί να πει ότι είμαι αμαρτωλός»

Δανάη Μπάρκα

"Νομίζω ότι δεν την κάνεις τη δήλωση, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Όλοι πιστεύουμε πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να τα πούμε δημόσια για να μην πληγώσουμε άλλους" τονίζει η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τους ομοφυλόφιλους, που προβλήθηκαν νωρίτερα το πρωί, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να γίνουν.

«Το τελευταίο είναι ωραίο ότι παρότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαφωνεί ή να μην αντιλαμβάνεται ή κατανοεί ή καταλαβαίνει με κάτι που υπάρχει γύρω μας, δεν κάνει κακό. Όταν τον είχαμε φιλοξενήσει την πρώτη μας χρονιά εδώ, ήταν ευγενέστατος. Είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί. Τώρα αν μας βλέπει π.χ. μία μαμά ή μπαμπάς ή ένα παιδί στη εφηβεία, το οποίο μπορεί να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου κι ακούει αυτή τη δήλωση, μπορεί να πει ότι είμαι αμαρτωλός» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού, το οποίο μπορεί να έχει περάσει πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους λόγους που ξέρουμε και συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια το θέμα, νομίζω ότι δεν την κάνεις τη δήλωση, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Όλοι πιστεύουμε πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να τα πούμε δημόσια για να μην πληγώσουμε άλλους» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.