Δανάη Μπάρκα: «Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, απ’ όλη την οικογένεια»

Δανάη Μπάρκα

«Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της συζήτησαν σήμερα εκτενώς και για την μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τη δήλωση της Παναγιώτα Βλαντή, που είπε πως «στην οικογένεια ήμουν η γεροντοκόρη, είχαν παντρευτεί όλοι εκτός από μένα».

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι το οποίο δεν το περιμένεις και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Πολλοί αλλάζουμε πράγματα ανά περιόδους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Η γιαγιά μου γέννησε στα 15, η θεία μου στα 16, η μαμά μου στα 20! Και όλες μου οι ξαδέρφες μέχρι τα 26-27 είχαν όλες τα παιδιά τους. Είμαι το 10 το καλό! Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια.

Η γιαγιά μού λέει “Δανάη, τι γίνεται;”. Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, από όλη την οικογένεια. Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ».