Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορώ να μιλώ για εκπομπές απέναντι, το θεωρώ οριακά ανήθικο»

Δανάη Μπάρκα

"Αν δεν έχουμε παρακολουθήσει μία εκπομπή από την αρχή της μέχρι το τέλος της πολλές φορές, δεν μπορούμε να ξέρουμε και τι έχει προηγηθεί και τι έχει γίνει" δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Τη σημερινή συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Mega Καλημέρα σχολίασαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε ότι τον αγχώνει το πως ο παρουσιαστής προσπαθεί να προασπιστεί τον λόγο του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ η Δανάη Μπάρκα επισήμανε πως δεν θέλει να μιλήσει για μία εκπομπή που προβάλλεται στην ίδια ζώνη με τη δίκη της.

«Θέλω να πω κάτι. Δεν είναι ούτε προσβολή, ούτε μπηχτή, ούτε μεμπτό. Επειδή παίζουμε την ίδια ώρα, ότι δούμε από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου για τον κ. Μικρούτσικο είναι εκ των υστέρων σε κάποια αναπαραγωγή. Εμένα προσωπικά ως χαρακτήρα ο τρόπος που γίνεται η συνδιαλλαγή η λεκτική στον αέρα της εκπομπής με αγχώνει πάρα πολύ. Απλά θεωρώ ότι είναι λίγο αγχωτικός ο τρόπος που ο κ. Μικρούτσικος προσπαθεί να προασπιστεί το δικαίωμά του στην εκφορά των απόψεών του. Αυτό το πράγμα με αγχώνει. Δίνει συνεχώς έναν αγώνα για να ακουστεί» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε μία εκπομπή που είναι απέναντί μας… Δεν είναι θέμα αρχισυνταξίας. Αν δεν έχουμε παρακολουθήσει μία εκπομπή από την αρχή της μέχρι το τέλος της πολλές φορές, δεν μπορούμε να ξέρουμε και τι έχει προηγηθεί και τι έχει γίνει. Το να βλέπεις ένα απόσπασμα… Εγώ δεν έχω παρακολουθήσει και δεν μπορώ να μιλώ για εκπομπές που είναι απέναντι, το θεωρώ οριακά ανήθικο. Παρόλα αυτά μιλώντας για τον κ. Μικρούτσικο είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία. Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει εμπειρία, ότι έχει συγχωροχάρτι ή οτιδήποτε. Δεν σημαίνει ότι αν πει ένα απρεπές σχόλιο, επειδή είναι στην τηλεόραση τόσα χρόνια και την έχει δημιουργήσει… Παρόλα αυτά εγώ επειδή έχω μία έξτρα συμπάθεια και αγάπη στους μεγαλύτερους ανθρώπους και μου αρέσει να τους ακούω και να τους σέβομαι, νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι ωραίο να τον ακούς» σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.