Δανάη Μιχαλάκη: «Συγκινήθηκα ακούγοντας τον Νίκο Κουρή να λέει ότι μας κρέμασε»

Δανάη Μιχαλάκη

"Είχαμε μιλήσει και του έλεγα ‘’δεν φταις εσύ, δεν μας κρεμάς, είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου’’ ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη για την ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης της, την άγρια εφηβεία, την ευαισθησία του συζύγου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, τη συγκίνηση για τον πατέρα της και την παράσταση με τον Νίκο Κουρή που τελικά είχε κατέβει. Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν υπέροχη, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, νιώθεις χαρά & ανυπομονησία, καθόλου άγχος και στρες»

«Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με την εγκυμοσύνη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου, άλλαξε λίγο το σενάριο της ‘’Παραλίας’’, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και το βρήκαμε».

Όπως λέει, είχε αποφασίσει σε αυτό το σήριαλ, δεν θα δίνει spoiler, αλλά τελικά προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

«Στη σειρά, η Υπάτια μένει τελικά με τον Δημήτρη Μοθωναίο. Έχουμε λίγες κοινές σκηνές με τον πατέρα μου, Γιώργο. Η πρώτη μας σκηνή είχε χαρά, συγκίνηση, αμηχανία. Ο μπαμπάς συγκινήθηκε πιο πολύ από μένα».

Αποκάλυψε πως οι γονείς του πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στη Σύρο για να έχουν μια καλύτερη ζωή ο αδελφός της και εκείνη.

«Μεγαλώνοντας κατάλαβα τη ‘’θυσία’’ τους. Δεν ήμουν πάντα τόσο ήρεμη όσο σήμερα, το πάλεψα και έγινα. Πέρασα μια εφηβεία στα ”κόκκινα” και δεν διάβαζα στο σχολείο, σε αντίθεση με τον Γιώργο (Παπαγεωργίου). Εγώ έχω φύγει από το σπίτι στη Σύρο με επιτυχία, αφήνοντας σημείωμα στους γονείς, οι οποίοι προλάβαν και το διάβασαν. Νομίζω ότι ήταν γραφτό να είμαστε με τον Γιώργο, εγώ το είχα νιώσει από την αρχή.

Η σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Όπως είπε, της άρεσε η ευαισθησία του και το γεγονός ότι είχε απέναντί του έναν άνθρωπο που άκουγε.

«Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο όταν μάθαμε τα νέα της εγκυμοσύνης και ένιωσε κι εκείνος τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια χαρά. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν περίμενα αγοράκι, αν και πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, και η αλήθεια είναι ότι το ένιωθα ότι είναι κορίτσι. Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, είναι προτεραιότητα μου να είμαι παρούσα, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά».

Η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως συγκινήθηκε ακούγοντας τον Νίκο Κουρή να λέει ότι τους κρέμασε, όταν πέρσι κατέβηκε μία παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε και εκείνη.

«Είχαμε μιλήσει και του έλεγα ‘’δεν φταις εσύ, δεν μας κρεμάς, είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου’’. Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφίδα ήμασταν έγκυρές στη σειρά ‘’Παραλία’’ και δεν ξέραμε η μια για την άλλη. Κάποια στιγμή σε μια φωτογράφιση της το είπα εγώ πρώτη. Μου είπε ‘’ξέρεις, είμαι κι εγώ’’. Το λέω κι ανατριχιάζω, έχουμε μια εβδομάδα διαφορά στις εγκυμοσύνες μας».

Πηγή φωτογραφίας NDP