Δανάη Μιχαλάκη: «Οι γονείς μου άνοιγαν την πόρτα και μας έλεγαν: φύγετε και ελάτε σε μία ώρα»

Δανάη Μιχαλάκη

""Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Είχαμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπο. Έλεγα θα μοιάζει στον Γιώργο και με έλεγαν τρελή".

Τη Δανάη Μιχαλάκη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας, την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον πατέρα της στην «Παραλία» της ΕΡΤ, ενώ θυμάται και στιγμές από τα παιδικά της χρόνια στη Σύρο.

«Πραγματικά ρουφάω κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο από τότε που έγινε μαμά. Όταν έκλεισα το σήριαλ δεν ήμουν έγκυος. Ήρθε στην πορεία. Ήμουν πολύ τυχερή, είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω, από τη στιγμή που μπορούσα», δηλώνει η Δανάη Μιχαλάκη.

«Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος από εμένα. Περίμενα ότι θα είχα λίγο άγχος αλλά μόνο άγχος δεν είχα. Ήταν πολύ συγκινητικό, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήμασταν ο Γιώργος και η Δανάη που έκανα μια σκηνή μαζί», απαντά η νεαρή ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Το να μεγαλώνεις σε νησί έχεις μια ελευθερία. Ανοίγανε την πόρτα και μας έλεγαν οι γονείς μου “πηγαίντε και ελάτε σε μία ώρα”. Εδώ στην Αθήνα δεν μπορεί ένα παιδί να έχει αυτή την ελευθερία. Μακάρι να το είχε και η κόρη μου. Δεν αποκλείω να πάμε να ζήσουμε σε ένα νησί, όπως έκαναν και οι γονείς μου. Στερήθηκαν πράγματα αλλά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις», παραδέχεται η Δανάη Μιχαλάκη στη συνέχεια της συνέντευξης.

«Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Είχαμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπο. Έλεγα θα μοιάζει στον Γιώργο και με έλεγαν τρελή. Έχουμε βρει όνομα από πριν μείνω έγκυος», εξομολογείται κλείνοντας η Δανάη Μιχαλάκη.