Δανάη Μιχαλάκη: «Ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη»

Δανάη Μιχαλάκη

"Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ", λέει χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Με καλεσμένη τη Δανάη Μιχαλάκη έκανε πρεμιέρα το «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Παραλία».

Η Δανάη Μιχαλάκη σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή:

«Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό. Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα»,

«Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά», τόνισε η Δανάη Μιχαλάκη.