Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Δανάη Μιχαλάκη

"Η δημοσιότητα ήρθε απότομα αλλά είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού" αναφέρει η Δανάη Μιχαλάκη.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1, μίλησε για τη συνεργασία της για πρώτη φορά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, τη δημοσιότητα και τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Ήθελα να παίξω με τον μπαμπά μου. Τελικά η ζωή κάποια στιγμή σου φέρνει αυτά που επιθυμείς. Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Είναι αυστηρός κριτής αλλά μου αρέσει» δηλώνει η Δανάη Μιχαλάκη.

«Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει. Γενικά, μου αρέσει να βάζω όρια. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα αλλά είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός.

Η Δανάη Μιχαλάκη πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Μοναξιά της Δύσης», την οποία σκηνοθετεί ο Νίκος Κουρής στο θέατρο Αθηνών.