Δανάη Επιθυμιάδη: Γιατί την επέλεξαν ανάμεσα σε 16 ηθοποιούς για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

Τι έγινε κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών; Ποια μεγάλη έκπληξη φέρνει το νέο ζευγάρι στη σειρά;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη είναι τα δύο νέα πρόσωπα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που διαδέχονται την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο που αποχώρησαν. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το κάστινγκ που έγινε για τον γυναικείο ρόλο και πώς αυτός κατέληξε στα χέρια της Δανάης Επιθυμιάδη: «Κάναμε casting και πέρασαν 16 κοπέλες γι’ αυτόν τον ρόλο. Εγώ ήμουν ο συνδετικός κρίκος και με τις 16 γιατί έκανα τις ίδιες σκηνές με όλες και στο τέλος της βάρδιας ήμουν σε έναν… πανικό. Και για μένα είχε ενδιαφέρον γιατί ήθελα να δω πως βλέπει η κάθε κοπέλα το ίδιο κείμενο. Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ γιατί πέρασαν και γνωστές ηθοποιοί. Τελικά ξεχωρίσαμε τρεις και μέσα ήταν και η Δανάη. Την ώρα του γυρίσματος καταλάβαινα απόλυτα ότι ήξερε τα πάντα. “Έμπλεκε” το πράγμα από την αρχή. Είδα και συμπεριφορές πολύ υπεροπτικές. Του τύπου “το έχω στο τσεπάκι”, “και που ήρθα τώρα, οκ, εντάξει”».

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης…

Η πλοκή για το νέο ζευγάρι της σειράς έχει ως εξής:
Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.
Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.
Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.
Η είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά είναι ότι η Στέλλα μαθαίνει ότι περιμένει παιδί και αλλάζουν τα πάντα στη ζωή της και στη ζωή του Νικήτα.

Δείτε τις πρώτες σκηνές των Τσιμιτσέλη – Επιθυμιάδη στη Μουρμούρα…