Δάκρυσε ο Ηρακλής στο GNTM – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση

GNTM

"Δεν ξέρω... Είναι... Μισό... Είναι ο ήρωας μου! Είναι... Σόρρυ..." είπε δακρυσμένος στο GNTM!

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή στο GNTM βρέθηκε ο Ηρακλής Τσουζινόφ στο επεισόδιο της Τρίτης. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει από μικρό παιδί και την απόλυτη στήριξη της μητέρας του που έχει σε κάθε του βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Τσουζινόφ σημείωσε χαρακτηριστικά πως » θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά».

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ τοπ! Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Ηρακλής. «Η μάνα μου είναι… Δεν ξέρω… Είναι… Μισό… Είναι ο ήρωας μου! Είναι… Σόρρυ…».

«Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο» παραδέχθηκε δακρυσμένος ο παίκτης του GNTM!