Δάκρυσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τι συνέβη και "έσπασε" στον αέρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό του μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η καλή της φίλη, Φιλιώ Τσινόγλου που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της και την εξωμήτριο κύηση.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού απόσπασμα, η δημοσιογράφος προχώρησε στη δική της εξομολόγηση ξεσπώντας για τα μηνύματα που δέχεται σε καθημερινή βάση στα social media.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυρίκη Βαλαβάνη.

«Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει» συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά, η γοητευτική δημοσιογράφος στην «Ελένη»