Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό»

Αναστασία

Δεν μπόρεσε η Αναστασία να διαχειριστεί τη συγκίνητη της.

Απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Αναστασία τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dark του OPEN. Η νεαρή τραγουδίστρια που σημειώνει τεράστια επιτυχία με το κομμάτι «Αμαρτίες» παρουσίασε και την πιο ευαίσθητη πλευρά της όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην αγαπημένη της γιαγιά και την δύσκολη διαχείριση της απώλειας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού. Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού».

«Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γυρίσαμ στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Μου έφυγαν όλα».

«Ήμουν το παιδί της γιαγιάς πάρα πολύ. Οπότε μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό. Επίσης, ότι γινόταν το έλεγα στην γιαγιά μου. Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα «ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις» είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Αναστασία στο late night του OPEN.