Δάκρυσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με όλα όσα έζησε

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

"Ήμουν παιδί από το πιο φτωχό προάστιο της Σουηδίας, καθάριζαν, πάλευαν για το ψωμάκι τους. Εγώ δεν είχα καμία προϋπόθεση να γίνω οτιδήποτε", εξομολογείται η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Καλεσμένη στο ΦλΕΡΤ, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε πολλά να θυμηθεί και ακόμα περισσότερα να αφηγηθεί, κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τη Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά την προβολή ενός βίντεο με διάφορες τηλεοπτικές στιγμές της, λύγισε…

«Ααα… δεν μπορώ να μιλήσω. Ξέρετε, ήταν πάρα πολύ μεγάλο όνειρο αυτό το πράγμα, να γυρίσεις στη γλώσσα που σου μιλούσε η μαμά σου και η γιαγιά σου. Ξαφνικά να κάνεις τη δουλειά σου σε αυτή την τόσο συναισθηματική γλώσσα», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συγκινημένη και συνέχισε:

«Δεν θα ξεχάσω που γυρνούσαμε με την Έλενα Παπαρίζου διάφορες χώρες της Ευρώπης και τους ξανασυναντήσαμε όλους στο Κίεβο και ήταν σαν να έβλεπα από πριν την βαθμολογία… Οι πιο συγκινητικές στιγμές».

«Ήμουν παιδί από το πιο φτωχό προάστιο της Σουηδίας, καθάριζαν, πάλευαν για το ψωμάκι τους. Εγώ δεν είχα καμία προϋπόθεση να γίνω οτιδήποτε. Για μένα αυτό ήταν ένα απίστευτο όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.