Δάκης: Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ – «Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο»

Λουκίλα Καρρέρ

«Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», λέει η Λουκίλα Καρρέρ.

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Η Λουκίλα Καρρέρ μίλησε σήμερα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου», είπε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

Η Λουκίλα Καρρέρ είπε στη συνέχεια: «Όταν αρρώστησε το 2018  και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινα ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιού».

«Κοιτούσα τα μηνύματα που έχουμε μαζί. Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», ανέφερε η Λουκίλα Καρρέρ σχετικά με την τελευταία τους συνομιλία.