Δάφνη Μπόκοτα: «Στην ΕΡΤ δεν έκανα αυτό που ήθελα, αλλά αυτό που μου υπαγόρευαν»

Δάφνη Μπόκοτα

«Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί διακόπηκε πολύ απότομα η σχέση μου μαζί της», λέει η Δάφνη Μπόκοτα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Eurovision και την περίοδο που η ίδια εργαζόταν στην ΕΡΤ.

«Κακίζω τον εαυτό μου, γιατί δεν υπήρξα ποτέ γυναίκα καριέρας. Από την στιγμή που απέκτησα τον γιο μου ασχολήθηκα πολύ μαζί του. Ποτέ δεν θα παραγκώνιζα πράγματα για την καριέρα μου», είπε αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα.

Η Δάφνη Μπόκοτα είπε στη συνέχεια: «Στην ΕΡΤ δεν έκανα ποτέ αυτό που ήθελα, αλλά αυτό που η ΕΡΤ υπαγόρευε να κάνω. Έχω κάνει παρουσίαση Eurovision ανεβασμένη σε καφάσι. Δέχθηκα πολύ πόλεμο στην Eurovision και πείσμωσα, γιατί δεν ήθελα να επικρατήσει η άποψη ότι είναι ένα χαζό πανηγυράκι.

Στην Eurovision ήμουν ο κυματοθραύστης για όλους τους ερμηνευτές. Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί διακόπηκε πολύ απότομα η σχέση μου μαζί της. Είναι μεγάλο μου απωθημένο το τραγούδι. Εάν μου γινόταν πρόταση να τραγουδήσω σε μουσική σκηνή θα το έκανα».

Κλείνοντας, η Δάφνη Μπόκοτα ανέφερε: «Η ζωή στα προσωπικά μου δεν μου έφερε αυτό που ήθελα, μου χρωστάει. Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος, αλλά και πολύ επικοινωνιακός. Με τον 24χρονο γιο μου σκοτωνόμαστε, αλλά και αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Έχουμε μία αυθεντική και ειλικρινή σχέση. Η σχέση με το χρόνο που περνάει με πονάει. Είναι μεγάλο το χτύπημα της μοίρας. Θα μου άρεσε να παίξω σε μια σκηνή ένα μονόπρακτο. Τα έχω με τον εαυτό μου, με τις δικές μου επιλογές και αντιδράσεις σε καταστάσεις».