Δάφνη Μπόκοτα: «Ήταν άδικο αυτό που είχε πει για μένα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου»

Δάφνη Μπόκοτα

«Διακόπηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ και τη Eurovision απότομα, όχι από την πλευρά μου πάντως», λέει η Δάφνη Μπόκοτα.

Η Δάφνη Μπόκοτα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί στη δουλειά της, την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την απόφασή της να βγει στη σύνταξη μέσα σε μια ημέρα.

«Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show. Είμαι στα πλατό από πολύ πιτσιρίκα, μου λείπει η αδρεναλίνη. Σκέφτηκα πολύ πριν βγω στη σύνταξη, είχα κουραστεί πολύ, έκανα τα χαρτιά μου μέσα σε μία ημέρα. Διακόπηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ και τη Eurovision απότομα, όχι από την πλευρά μου πάντως. Δεν έχω φίλους από τη δουλειά, αλλά από παιδί», είπε αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα.

Η Δάφνη Μπόκοτα είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί εκατομμύρια πισώπλατα μαχαιρώματα και διαφορετικά, εγώ δεν έχω “μαχαιρώσει” ποτέ κανέναν. Το πιο άδικο που έχει ειπωθεί για εμένα είναι ότι δεν έχω δουλέψει για τη Eurovision και ότι δεν με ξέρει κανένας, που είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Ένα γεια θα της πω, αν τη δω, δεν θα της ζητήσω το λόγο».

Κλείνοντας, η Δάφνη Μπόκοτα ανέφερε: «Ποτέ δεν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Έχει κόστος η ενασχόληση με τα τηλεοπτικά. Τον γιο μου, όταν πήγαινε στο δημοτικό, τον φώναζαν “μποκοτάκι”».