Τις δηλώσεις της Κέλλυς Βρανάκη στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε η Δάφνη Μπόκοτα. Η δημοσιογράφος, που έχει συνδέσει ανεξίτηλα το όνομά της με τη Eurovision, αναφέρθηκε στη νέα συνάδελφό της που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει το κομμάτι του διαγωνισμού στην ΕΡΤ.
«Τα ονόματα της 7μελούς κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο ελληνικός τελικός ίσως γίνει τις ίδιες ημερομηνίες με πέρσι. Παρακολουθώ τις εξελίξεις με το Ισραήλ. Εγώ θεωρώ ότι η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει», είπε μεταξύ άλλων η Κέλλυ Βρανάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αμέσως μετά το σχετικό απόσπασμα, η Δάφνη Μπόκοτα σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Μου αρέσει η Κέλλυ Βρανάκη, δεν… πεθαίνω κιόλας. Έχει δρόμο ακόμα, να το αποδείξει. Ας πάρει τη σκυτάλη και αν μπορεί να σταθεί… Τη σκυτάλη μπορεί να την πάρει οποιοσδήποτε. Το θέμα είναι θα τερματίσει;».
«Η Eurovision δεν θέλει μόνο γνώσεις αλλά και “όγκο”, στιβαρότητα. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αλλιώς γίνεται κάτι πάρα πολύ διασκεδαστικό και δεν πρέπει να είναι μόνο αυτό. Φέτος δεν θα ‘θελα να ‘μαι εκεί καθόλου με όλα αυτά τα πολιτικά που γίνονται», πρόσθεσε η Δάφνη Μπόκοτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ