Colour Day Festival: Η ταινία έρχεται στον ΣΚΑΪ

Colour Day Festival

Συντονίσου στις 14 Σεπτεμβρίου στις 20:50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το Colour Day Festival αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά του με στόχο να μεταδώσει το μοναδικό του experience σε όλη την Ελλάδα.

Είτε είσαι φανατικός #colourdayer και θες να ξανανιώσεις τα δυνατά vibes είτε δεν έχεις κατορθώσει ακόμη να ζήσεις τον συγκλονιστικό παλμό του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ, συντονίσου στις 14 Σεπτεμβρίου στις 20:50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μέσα από μία τηλεοπτική εμπειρία 90 λεπτών γεμάτη ενέργεια, εντυπωσιακά χορευτικά, extreme live acts, μαγικά κοστούμια, δυνατές αποκαλύψεις, νοσταλγικά throwbacks και mini backstage εμπειρίες θα πάρεις μία γεύση από το πιο επικό μουσικό γεγονός που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο στο ΟΑΚΑ.

Συντονίσου και μάθε πως από μια απλή ιδέα για concept party το Colour Day Festival κατάφερε να συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες θεατές, να διακρίνεται με χρυσό βραβείο ευρεσιτεχνίας ως το πρώτο φεστιβάλ ανέπαφων συναλλαγών στην χώρα μας και να γίνεται το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ που σπάει τα εθνικά σύνορα βγαίνοντας στο εξωτερικό.

Save the date για μια μαγική τηλεοπτική εμπειρία με κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες σε ένα φαντασμαγορικό stage διεθνών προδιαγραφών, γεμάτο συναρπαστικές ομαδικές ρίψεις χρώματος και, φυσικά, τον ασυγκράτητο παλμό του Colour Day Festival.

Καλλιτέχνες που εμφανίζονται :

LIVE ACTS

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
ERA ISTREFI
REC
MIKOLAS JOSEF
JOSEPHINE
GOIN’ THROUGH FEAT FAMILY
MENTE FUERTE
SASKE
SIN BOY
SOLMEISTER FT WNC
OTHERVIEW
THE PLAYERS
CLAYDEE
PRINCE KARMA
SLOGAN
KAZKA
HAVANA
THE MODE
STEVE #ONEMANSHOW
BOBITO FT LILA TRIANTI
SHOWTIME PARTY

DJs

MICHAEL TSAOUSOPOULOS
CONSOUL TRAININ-DUO VIOLINS
BANG LA DECKS
ACE 2 ACE
DINO MFU FT ANDREA CASTA
XENIA GHALI
GEORGE SIRAS
ANTONIS DIMITRIADIS
MOSSEL
MARK F ANGELO
CHRIS CHILD
STEVE KIS
JOHN TOUBANOS
HERC DEEMAN
DIM CHORD
NIKKO SUNSET
SERGIO T
DELACRUZ
MICHAELO MIKE
RONI IRON
DJ MAK
Dj SYNA