Colin Farrell: Αποκάλυψε πως ήταν ύποπτος σε απόπειρα δολοφονίας!

Ο τρόπος που «ξέμπλεξε» μοιάζει ακόμα πιο παράδοξος...»

O Colin Farrell και ο Vince Vaughn εμφανίστηκαν στο The Tonight Show του Jimmy Fallon με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του True Detective αυτή την Κυριακή.

Ένα άκρως διασκεδαστικό και συναφές με το επάγγελμα του ντεντεκτιβ παιχνίδι θέλησαν να παίξουν οι τρεις τους. Καθένας θα διάβαζε μια «ομολογία» από ένα φάκελο, κάποιες ήταν πραγματικότητα και κάποιες ήταν φανταστικές. Οι άλλοι δυο θα έπρεπε κάνοντας ερωτήσεις, να καταλάβουν αν αυτό που άκουσαν είναι αλήθεια.

Ο 39χρονος Colin Farrell έκανε την αρχή δηλώνοντας βάση της κάρτας που του έτυχε «Στο τέλος της εφηβείας μου, με προσήγαγαν για ερωτήσεις ως ύποπτο σε απόπειρα δολοφονίας»… και ήταν αλήθεια!

«Θα έφερνα την μητέρα μου στο αεροδρόμιο – ήμουν στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Οι αστυνομικοί με σταμάτησαν και μου έδειξαν το σκίτσο ενός άντρα που προσπάθησε να σκοτώσει έναν άλλον κύριο. Τον είχε δείρει και τον είχε αφήσει στο διαμέρισμα του, βάζοντας φωτιά και αφήνοντας τον να καεί. Ήμουν εγώ. «Τι έχεις να πεις για αυτό το σκίτσο». «Ότι έχω μπλέξει», απάντησα.

«Ήταν τρομακτικό, ήμουν εκεί για έξι ώρες. Ευτυχώς ένας φίλος μου κρατούσε ημερολόγιο και τη συγκεκριμένη νύχτα, εκείνη την ώρα βρισκόμασταν σε ένα πάρτι στην άλλη άκρη της πόλης έχοντας πάρει έκσταση» αποκάλυψε ο ηθοποιός