«Χθες έζησα την ημέρα που δεν έχω ζήσει ως Αφροδίτη Γραμμέλη ποτέ»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Έλενα Χριστοπούλου: "Είχε πει ο Κώστας Φραγκολιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου".

Τηλεοπτικά ξεκαθαρίσματα φαίνεται ότι γίνονται αυτές τις μέρες, καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου θέλησαν αμφότερες να στείλουν με σαφήνεια τα μηνύματά τους σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Πρωινό μας: «Χθες έζησα την ημέρα που δεν έχω ζήσει ως Γραμμέλη ποτέ. Μου έστειλε ένα μήνυμα ο Mente Fuerte, ευγενέστατος, μου είπε ότι με αποκάλεσε ξανθιά διότι δεν ήξερε το όνομά μου. Για κανέναν άλλο λόγο, δεν ήταν υποτιμητική η πρόθεση. Μου ευχήθηκε καλές γιορτές και μου είπε πως συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Ανταπέδωσα τις ευχές και την αγάπη.

Και έρχεται ο Παπανώτας μετά, με πιάνει από τη μέση και φιληθήκαμε κιόλας. Δύο χρόνια δεν μιλάμε, δεν διασταυρωνόμαστε ούτε στη Σταδίου γιατί έχουμε τσακωθεί. Μου είπε ότι ούτε για γραμματέας του δεν κάνω, στον αέρα κι εγώ του απάντησα στον αέρα. Είπα ότι οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγαλύτερους ανθρώπους».

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου αιφνιδίασε τους συνεργάτες της, αναφέροντας τα εξής: «Ο κος Παπανώτας είπε ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Μπάρτζης. Κρατώ ότι το γύρισε το μπιφτέκι με τη Σολωμού, γιατί είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Είχε πει ο Κώστας Φραγκολιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου, τίποτα σε εμένα, ό,τι είμαι, ό,τι κάνω, ό,τι πρεσβεύω, ό,τι λέω. Θέλω να πω δημόσια ότι τον συμπαθώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ και νομίζω ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος».