Χρύσπα: Το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη – «Ποιος είσαι εσύ που θα μου το κάνεις εμένα αυτό;»

Χρύσπα

«Μου στερείς το δικαίωμα να βρω δουλειά», λέει η Χρύσπα.

Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Χρύσπα. Η τραγουδίστρια μίλησε για το δημοσίευμα που την εξόργισε, αλλά και για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν.

«Ο σύζυγός μου έχει το τιμόνι της επιχείρησής μας, εγώ είμαι επί των δημοσίων σχέσεων. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, ούτε κρύβομαι όμως. Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου.

Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;», είπε η Χρύσπα.

Η Χρύσπα ανέφερε επίσης: «Γουστάρω να τρώω. Αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου».